.

Matbaa Nedir?

Matbaa, kitap, broşür ve gazete biçimindeki metinler olmak üzere tek tip basılı materyallerin seri üretimini yapan bir cihazdır. Matbaa ile ilgili makineyi ilk olarak icat eden kişi Johann Gutenborg olmuştur. Biz bu sistemi sizlerin ihtiyaçlarına göre şekillendirip sunmak adına hizmet veriyor, hayatınızın her alanında bulunuyoruz.

Biz burada asıl olarak matbaamızı online ortama da dökerek siparişlerinizi daha hızlı ve teslimatlarımızı daha pratik hale getirmek istiyoruz. Online hizmet almak için, isterseniz web sitemizden bizlerle canlı olarak iletişime geçebilir, isterseniz de telefonla konuşarak sorularınıza cevap alabilirsiniz. Bu size sonuç odaklı ve etkili bir iletişim sağlamanın yanı sıra oldukça fazla zaman kazandırır.

MATBAA NEREDE?

Günlük hayatımıza dikkatlice bakarsak yaşamımızın her aşamasında basılı ürünlerle iç içe olduğumuzu görürüz. Masada bulunan takvimimiz, not aldığımız ajandamız, haber aldığımız gazetemiz buna yalnızca birkaç örnek olacaktır. Bugün dünya nüfusu bu kadar artarken matbaanın insan hayatı üzeride kullanım alanları artıyor. Demek istediğimiz, biz aslında, siz farketmesedniz de, sizin yanı başınızdayız. Bugün eğer herhangi bir mağaza torbasını tuttuysanız, herhangi bir ilacın kutusunu açtıysanız ya da sipariş ettiğiniz yemeğin sıcacık kutusu masanıza geldiyse, matbaacılık yanınızdaydı demektir.

MATBAA NEREYE GİDİYOR?

Matbaanın icadı geçmişe büyük bir etki yaptı ve bugün hayatımızı etkilemeye devam ediyor. Baskı, fikirlerin hızlı ve ucuz bir şekilde biriktirilmesini sağlerken, matbaa daha çok kitaplar, broşürler ve gazeteler için kullanılıyordu. Şimdi neredeyse her şey için baskı kullanıyoruz.

Yaşadığımız çağda internet hızlı ölçüde gelişiyor. Gelişen internet matbaacılık üzerinde büyük etki yapıyor. Bu gelişme sayesinde matbaacılık sektöründe üretim kullanılan makineler bilgisayar kontrollü hale geliyor. Böylelikle sizlere daha hızlı hizmet verebiliyor, dijital baskımızı ortaya koyuyoruz. Artık yalnızca bir adet değil, bin adet de üretiyoruz.

Sizlere hızlı hizmet verirken önceliğimiz, sizlerin değerli zamanını en verimli şekilde kullanabilmek oluyor. Bunu nasıl mı yapıyoruz? İnternet sitemize girdiğinizde köşede bulunan iletişim kutucuğuyla canlı olarak bizlerden anında fiyat, bilgi alma imkanı sunuyoruz. Bu sayede tek noktadan hızlı sipariş verebiliyorsunuz.

MATBAA NASIL İLERLİYOR?

Matsaş Matbaacılık olarak ilkemiz müşteri memnuniyeti, yüksek kalite ve uygun fiyattır. Ayrıca müşteri memnuniyetimizin en yüksek seviyede olması, bizi diğer matbaa şirketlerinden ayıran en önemli özelliktir. Böylece sizlere en verimli hizmeti sunduğumuza inanıyoruz.

Gelecek adına hedefimiz yurtdışına açılarak ülkemiz adına ihracat yapmak, ağımızı genişletmektir. Bunun için çalışmalarımız ve araştırmalarımız hız kesmeden devam etmekte, emin adımlarla ilerlemekteyiz.

Bizi Arayın Whatsapp