.

EFI Fark Yaratıyor!

Değerli çözüm ortağımız Lidya Grup ve ülkemiz sektör temsilcilerimizle birlikte katıldığımız EFI VIP EVENT 2016 her yıl olduğu gibi Belçika’nın başkenti Brüksel’de EFI Demo Center’da gerçekleşti.

EFI Türkiye İş Geliştirme Direktörü Nathalie Hızveren’in önderliğinde, EFI’nin Vutek’i satınalması sonrasında kazandığı ivme ile sektöre sunulan yeni çözümleri tanıdık. EFI gerçekten biz üreticilerin nerede sorun yaşadığımızı ve neye ihtiyaç duyduğumuzu iyi çözümleyerek rakiplerine ciddi fark yaratan baskı çözümleri sunuyor.

Yatırımını düşündüğümüz EFI H1625 LED UV makinede deneme baskılarımızı sorunsuz aldık. Led kürleme ve Uv kurutma ile yüksek hız kaliteyle sorunsuz buluşuyor. Makinenin hem tabaka hem de rulo beslenebiliyor olması, bir makine ile çok çeşitli çözümlere olanak sağlıyor.

EFI’nin bir diğer dikkatimizi çeken özelliği ise kusursuz Pantone baskı kabiliyeti… Renk yönetimi konusunda kullanılan Rip ve dahili spektrofotometre buna olanak sağlıyor.

Bu etkinlikte bizimle olan Lidya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Öz’e, Grafik Sanatlar Satış Direktörü Adem Öz’e ve EFI ülke direktörümüz Nathalie Hızveren özelinde tüm EFI ekibine teşekkür ederiz.

Bizi Arayın Whatsapp