.

Neden Karton Çanta Tercih Edilir?

Alışverişlerin olmazsa olmazı olan karton çantalar tüketicilerin her zaman tercih ettiği bir şey oldu. Tabii tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin başlaması itibariyle fiziki alışverişlerin azalması veya durması ile karton çanta talebi de yaklaşık 1 yıl da düşmüş oldu. Pandeminin bitmesi ve yeni normalle birlikte ise birbirinden güzel ve kaliteli karton çanta taleplerine olan ilgi tekrar yoğun bir şekilde başladı. Hem Türkiye’de hem de dünyada yoğun bir karton çanta siparişi ile matbaalar çalışmaya başladı.

Yaptırılacak karton çantaların eşsiz bir reklam ürünü olduğu da kabul edilmiştir. Çünkü büyük emek verilerek bugünlere gelen markaların isimleri karton çantalar sayesinde elden ele gezerken en geniş kitlelere ulaşmış olur. Bir nevi karton çantalarınızı kullanan müşterileriniz sizi tanıtan birer gönüllüdür aslında. Ve bu karton çantanın sağladığı reklam fırsatını değerlendirmemek olmaz. Sadece marka ya da işletmenin logosu değil ancak zaman karton çantalarda işletmelerin mesajları ya da sloganları da yer alabilir. Hatta bazı firmalar sadece logo ve şirket web site adreslerini karton çantalarına ekleyerek özgün ve ağır bir temsiliyet de sağlamış oluyorlar. Yani özetle karton çantalar sizi her daim ön plana çıkarır ve marka bilinirliğinize çok olumlu katkı sağlar.

Ayrıca katlandığı zaman yer kaplamayan bu uygun fiyatlı yürüyen reklam malzemesi olarak karton çantalar birçok sektörde kullanılıyor. Örneğin kozmetik, tekstil, ilaç, eğitim gibi tüm sektörlerde karton çantaların kullanıldığını görebiliriz. Özellikle renkli ipler ve kurdelalar ile tüm dikkatleri üzerine çektiği için karton çantaların koleksiyoncusu olduğu bile söylenir.

İşletmelerin kurumsal kimliğine göre istenilen adet, ölçü ve çizgiler de karton çanta üretimleri de yapılabilmektedir. Özellikle kurumsal firmaların istediği FSC sertifikalı yani FSC belgeli kağıtlar ile elde edilen karton çantaları biz de Matsaş Matbaa olarak üretmekteyiz.

Matsaş Matbaa olarak biz de karton çanta üretimi yapıyor ve FSC ile doğaya %100 destek veriyoruz.

Bizi Arayın Whatsapp